De voordelen van een Prefab Staalframebouw

De off-site constructie biedt niks dan voordelen. Naast de enorme tijdswinst die men boekt in het bouwproces vermijdt men ook onvoorspelbare situaties op de werf. Wij voeren nl. in-house een volledige kwaliteitscontrole uit voordat we op de werf aan de slag gaan.

Snel

Doordat de productie en assemblage in-house gebeurt, lopen wij geen vertragingen op door weersomstandigheden. Dankzij de droge bouwmethode hoeft met geen rekening te houden met droogtijden ed.
Hierdoor halen we een snellere bouwtijd van wel 60% tov. de traditionele bouwmethodes.

Licht en toch sterk

Onze staalcontructies zijn 30% minder belastend voor de fundering dan de traditionele bouwmethodes maar boeten niet in op stevigheid waardoor grote overspanningen perfect mogelijk zijn.

Kostenbesparend

Owv. de lichte structuur van staalbouw zijn ook de funderingseisen kleiner. Bovendien zorgt de snellere bouwtijd ook voor een vermindering van de kosten voor werfinstallaties.

Nette werf

De off-site productie heeft minder bouwafval op de werf tot gevolg.

Architectonische vrijheid

Van kleine projecten tot de meest fenomenale architecturale projecten; met staalframebouw kan het allemaal. Dankzij een gedigitaliseerd en geautomatiseerd productieproces, garanderen wij precisie tot op de millimeter.

Divers

Staalframebouw kan ingezet worden zowel in de ulititeitsbouw, maar ook in de bouw van woningen of voor het toevoegen van een extra lichtgewicht bouwlaag.

Duurzaam en milieubewust

Staal is 100% recycleerbaar hetgeen de ecologische voetafdruk tot een minimum beperkt.