Gevel bouw

Uw project wordt door onze tekenaars volledig uit elkaar gehaald en opgedeeld in modulaire gevelelementen.

Er wordt intensief overlegd met zowel de bouwheer als de architect omdat elk detail bekend en besproken moet zijn vooraleer we kunnen starten met de productie van het project. Eens onze productie gestart zijn wijzigingen aan het project niet meer mogelijk.
Elk gevelelement heeft als constructieve drager een op maat gemaakte kader in staalframe. Deze kader in staalframe wordt afgebouwd tot een volwaardig gevelelement met de nodige afwerkingsmaterialen, isolaties en gevelbekleding t.e.m. het buitenschrijnwerk en de nodige folies en waterkeringslagen. De connectiepunten tussen de gevelelementen onderling maar ook de verankering aan de achterliggende draagstructuur van het gebouw hebben grote aandacht nodig. Alles wordt in huis door onze bouwkundig ingenieurs tot in detail ontworpen, berekend en uitgetekend.

Staalframe heeft de grootste ratio gewicht/sterkte waardoor het staalframe de ideale drager vormt voor het maken van geprefabriceerde gevelelementen. Tijdens de opbouw van de gevelelementen in onze productie-unit zijn werfbezoeken mogelijk om het project mee op te volgen. Denk hierbij niet aan de traditionele werfbezoeken. Dikwijls in de regen en in de modder. Onze werfbezoeken gaan door in onze productie-unit in Houthalen-Helchteren met een lekkere kop koffie.

Verschil moet er zijn!